Малко бедтсвие в кухнята

Малко бедтсвие в кухнята Или когато Еличка се завърти около печката

01 септември 2011

Пълнени патешки яйца с млечен мус



Продукти:

  • 5 патешки яйца
  • 150 гр. „Филаделфия“(около половин кутия)
  • скилидка чесън
  • малко майонеза, кисело мляко, течна сметана

Приготвяне:

Сваяваме яйцата твърдо (за около 15 минути).Обелваме и режем на половинки.

В чопър слагаме чесъна, сиренето крема, майонезата, киселото мляко, течната сметана и жълтъка на яйцата.Мелим, докато стане пухкав мус.На мен ми отне около 5 минути.

Може да се напълнят с лъжичка, но с шприц е по-красиво.



Няма коментари:

Публикуване на коментар